Broeierig Bangkok
Blijf op de hoogte en volg Floris
26 November 2006 | Thailand, Bangkok
Ietwat gebroken tegen 5-en in de morgen in Bangkok gearriveerd en daar op zoek naar een hotelletje. Prima plekje gevonden (met TV, luxe!!) net achter de drukke buurt. De rest van de vrijdag doorgebracht met beetje slenteren dor de buurt, een bezoek aan de National Gallery (moderne en minder moderne kunst) en meer geslenter.
De avond uitgeweest met eerder genoemde Tessa en 2 vrienden van haar, op z'n Thais wezen stappen: naar een kroeg, koop er met z'n 4-en een fles wiskey in de kroeg en een hoop colaatjes/sodaatjes (je glas krijg je niet leeg, het bijzonder attente personeel draagt hier prima zorg voor) en ga zitten drinken. Hmmmm, de fles was geloof ik niet leeg, maar we hebben een goede poging gewaagd.
De zaterdag en zondag lekker weinig ondernomen, beetje slenteren, orienteren op visaprocedures voor de trip met Helmer, maar niet het fut om de grote tempels te bezoeken. Wel een hele mooie kleine tempel met een monnikenopleiding bekeken om de hoek.
Vandaag (maandag 27 november) wederom decadent (het is vrijwel even duur als op een andere manier reizen) een Air Asia kist naar Chiang Rai (niet Chiang Mai) gepakt in het uiterste noorden, nabij de grens van Myanmar (Burma). Daarover later meer...
27 November 2006 - 15:17
Jose:
Hallo Floris, ik volg je reis met heel veel genoegen.
Zit nu op mijn werk, thuis nieuwe computer aangeschaft, moet nog geïstalleerd worden. De laptop heeft het ook begeven. Naar de dealer gebracht valt niet meer te repareren, jammer he? Gelukkig kon jij je presentatie er nog op geven.
Tot gauw liefs je mem -
27 November 2006 - 21:00
Dorine:
Ha Floris, Waar blijven je foto's nou??? Ook zonder dat vind ik het erg leuk om al je belevenissen te volgen. Lijkt me ook wel raar om nu ineens daar te zijn na alle werkhectiek en vele vrienden in Nederland. Maar ook wel lekker om niet elke avond de politieke soap hier te hoeven volgen. Daar moeten wij het dus mee doen. Een ieder krijgt wat hem toekomt zullen we maar zeggen he? Veel plezier en tot mails. -
30 November 2006 - 22:24
Tjerk BArtlema:
Mooi zo je reis te kunne volgen. Wat leuk dat je Tessa hebt ontmoet, ik wist niet eens dat ze in Bangkok woonde. Doe haar de groeten als je haa rnog ziet. In ieder geval de groeten en veel plezier op reis verder! Groeten, Tjerk